Tuesday, October 30, 2018

Download Lagu Tresno Opo Bondo mp3 Nella Kharisma Feat NDX AKA

Kumpulan Full Album Lagu Tresno Opo Bondo mp3 Nella Kharisma Feat NDX AKA Terbaru 2018 - Lagu enak kali ini akan membantu anda mendownload lagu Tresno Opo Bondo mp3 Nella Kharisma Feat NDX AKA mudah sekali klik untuk tersimpan di hp android atau pc anda.
Pada kesempatan kali ini laguenak.com akan berbagi info mengenai lagu Tresno Opo Bondo mp3 Nella Kharisma Feat NDX AKA yang terbaru dan lengkap, tentunya yang bisa menghibur para penggemar atau fans berat Nella Kharisma Feat NDX AKA konsisten mempopulerkan lagu lagunya hasil karnyanya telah memberikan kontribusi yang besar bagi dunia musik indonesia.


Tresno Opo Bondo Ndx Aka mp3



Nella kharisma Bondo Opo Tresno mp3

Lirik Lagu Tresno Opo Bondo Versi Nella Kharisma


Karepmu piye tak umbar wae
Ra kuat rasane
Mbiyen ngono sa'iki ngene
Opo mergo aku kere

Roso sayangku ra bakal mati
Aku ra ngapusi
Saben dino aku ngenteni
Sliramu ra bali-bali

Aku ra bakal lali
Janji sing tok ucapke
Iseh kroso neng ati
Ambune iseh wangi
Eh malah saiki
Kowe minggat karo liyane
Asli kowe ra bakal ngerti piye rasane

Bacut atiku di rungokke
Ora mung sak penake
Ninggal ra ono sebabe
Wes gerang kok yo iseh
Embuh ra ngerti kae
Cintaku setegah mati malah kok tinggalke

Karepmu piye tak umbar wae
Ra kuat rasane.
Mbiyen ngono sa'iki ngene
Opo mergo aku kere.

Roso sayangku ra bakal mati
Aku ra ngapusi
Saben dino aku ngenteni
Sliramu ra bali-bali.

Nyesel nek kelingan
Jaman mbiyen iseh gandengan
Udan-udan ngeyup
Ning sawah romatis tenan
Saiki wis bahkan ora tau kaprasan
Nek eruh pisan kuwi wae kowe rosandingan

Jian ning dodo remuk rasane
Jian eruh kowe ro liyane.
Opo kowe ra sadar
Kowe tak wanti-wanti
Nganti tekan saiki
Aku styo ngenteni

Karepmu piye tak umbar wae
Ra kuat rasane.
Mbiyen ngono sa'iki ngene
Opo mergo aku kere.

Roso sayangku ra bakal mati
Aku ra ngapusi
Saben dino aku ngenteni
Sliramu ra bali-bali.

Yo weslah nek ngono karepmu
Aku ra mekso
Senadyan aku wis cidro
Aku mung ngepet loro
Wis kowe piye kono-kono
Sak karepmu kono
Aku tak dewe wae
Timbang ming tambah loro.

Duh gusti pangeran
Paringi kesabaran
Sing Tak adepi niki
Rumangsaku abot tenan
Cen niki namug sepele masalh percintaan
Nanging cintaku kebacut
Gedene sak lautan

Karepmu piye tak umbar wae
Ra kuat rasane.
Mbiyen ngono sa'iki ngene
Opo mergo aku kere.

Roso sayangku ra bakal mati
Aku ra ngapusi
Saben dino aku ngenteni
Sliramu ra bali-bali.

No comments:

Post a Comment