Tuesday, October 30, 2018

Download Lagu Hits Golek Bolo Tambah Konco mp3 Ardi Feat Acw Star

Single lagu Hits bulan ini adalah Lagu Golek Bolo Tambah Konco mp3 Terbaru 2018 - Lagu enak kali ini akan membantu anda mendownload lagu dangdut koplo Golek Bolo Tambah Konco mp3 mudah sekali klik untuk tersimpan di hp android atau pc anda.
Pada kesempatan kali ini laguenak.com akan berbagi info mengenai lagu Golek Bolo Tambah Konco mp3 yang terbaru dan lengkap, tentunya yang bisa menghibur para penggemar atau fans berat Ardi Feat Acw Star konsisten mempopulerkan lagu lagunya hasil karnyanya telah memberikan kontribusi yang besar bagi dunia musik indonesia.


- Ardi Feat Acw Star Golek Bolo Tambah Konco mp3

- Golek Bolo Tambah Konco Jihan Audy mp3

-
Linda Ayu Golek Bolo Tambah Konco mp3


-
Jihan Audy Feat Linda Ayu Golek Bolo Tambah Konco


Lirik Lagu Golek Konco Tambah Bolo Jihan Audy


aku golek konco adoh adoh nang njowo
aku golek bolo dudu mung sandiworo
seng penting jujur ora mung waton ngawur
ben tambah akur lan iso dadi sedulur

ayo goyang bareng men dewe ora sepaneng
rungoke musike ayo joget rame rame
mulo nek stress ben dewe iso tmbah fresh
tenangke pikire men ora mikir utang wae

mangan pecel lele sambele sambel trasi
senadyan aku wong kere
kekancanku nomer siji
aku karo kowe kabeh podho wae
ojo sok mbedakke ..opo maneh nyepeleke

urip mung sepisan..ojo mok gawe susah
akehono leh kekancan ben ati iso bungah.
dolan numpak sepur
muleh numpak montor mabur
ayo podho akur ben iso dadi sedulur

( Lirik Lagu Golek Konco Tambah Bolo Jihan Audy )

aku golek konco adoh adoh nang njowo
aku golek bolo dudu mung sandiworo
seng penting jujur ora mung waton ngawur
ben tambah akur lan iso dadi sedulur

ayo goyang bareng men dewe ora sepaneng
rungoke musike ayo joget rame rame
mulo nek setress bendewe iso tmbah fresh
tenangke pikire men ora mikir utang wae

golek bolo nambah konco
ora usah mikir bondho
pnting iso ngopi bareng atine wis seneng
ayo podo rene kita joget rame rame
kumpul dadi siji seduluran sak lawase

pancen sandanganku iki koyo wong ndalan
yen wong sing rangerti aku dikiro preman
senadyan ketok ndugal aku ddu wong nakal
aku mung cah kerjo
sing niate golek konco

( Lirik Lagu Golek Konco Tambah Bolo Jihan Audy )


oo..aa..oo..ee...

aku golek konco adoh adoh nang njowo
aku golek bolo dudu mung sandiworo
seng penting jujur ora mung waton ngawur
ben tambah akur lan iso dadi sedulur

ayo goyang bareng men dewe ora sepaneng
rungoke musike ayo joget rame rame
mulo nek setress ben
dewe iso tambah fresh
tenangke pikire men ra mikir utang wae

jaaa..jaaa jaaa jaaa jaaa
syalalala..syalalala
syala..la.laa.la la la la
syalalala..syalalala
syala..la.laa.la la la la

syalalala..syalalala
syala..la.laa.la la la la
syalalala..syalalala
syala..la.laa.la la la la

( Lirik Lagu Golek Konco Tambah Bolo Jihan Audy )

No comments:

Post a Comment