Lirik Lagu Tresno Mergo Bondo Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Tresno Mergo Bondo Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Tresno Mergo Bondo dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Tresno Mergo Bondo berdasarkan task asli lagu Tresno Mergo Bondo yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Tresno Mergo Bondo tapi anda tidak hafal lirik lagu Tresno Mergo Bondo jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Tresno Mergo Bondo . tapi untuk kali ini lirik lagu Tresno Mergo Bondo tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Tresno Mergo Bondo berikut ini adalah lirik lagu Tresno Mergo Bondo :


Tak lilakno kowe sing lungo ora kuat
Nandang leloro
Sak jroning dodo....
Wes tak tompo lelakon iki aku trimo
Aku wes pasrah...lilo legowo

Ademe mongso bediding
Kang biso nyirep srengenge
Neng nyatane ora biso
Ngademne atiku
Nalikane kowe cidro ing janji
Rasane ati iki koyo diirisi

Wes suwe sliramu..,ninggalke aku
Angin kang sumilir ngiringi lungomu
Pamitmu lungo ra kuat urip sengsoro
Nyatane pilih kenyo.,kang sugih bondo

Tak lilakno kowe sing lungo ora kuat
Nandang leloro
Sak jroning dodo...
Wes tak tompo lelakon iki aku trimo
Aku wes pasrah lilo legowo

Aduh duh duh aduh kangmas
Ning endi sliramu
Biyen pamite lungo ra kuat urip soro
Opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
Bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo

Koyo ngene nasibku loro tenan atiku
Mergo abot rosoku tresno marang sliramu
Nanging kenyataane kok malah koyo ngene
Kudu tetep tak trimo
Yen kowe milih bondo

Wes suwe sliramu ninggalke aku
Angin kang sumilir ngiringi lungomu
Pamitmu lungo ra kuat urip sengsoro
Nyatane pilih kenyo kang sugih bondo

Tak lilakno kowe sing lungo ora kuat
Nandang leloro
Sak jroning dodo...
Wes tak tompo lelakon iki aku trimo
Aku wes pasrah..,lilo legowo

Aduh duh duh aduh kangmas
Ning endi sliramu
Biyen pamite lungo ra kuat urip soro
Opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
Bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo

Koyo ngene nasibku loro tenan atiku
Mergo abot rosoku tresno marang sliramu
Nanging kenyataane kok malah koyo ngene
Kudu tetep tak trimo
Yen kowe milih bondo

Tak turuti karepmu
Snajan abot jroning dodo
Aku ra biso moco wujud bondo dunyo

Nanging aku wes lilo
Snajan remuk jroning dodo
Nyatane kowe priyo mung buru bondo
Nyatane kowe priyo mung buru bondo

Post a Comment

0 Comments