Sunday, February 4, 2018

Lirik Lagu Tak Enteni Tekanmu Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Tak Enteni Tekanmu Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Tak Enteni Tekanmu dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Tak Enteni Tekanmu berdasarkan task asli lagu Tak Enteni Tekanmu yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Tak Enteni Tekanmu tapi anda tidak hafal lirik lagu Tak Enteni Tekanmu jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Tak Enteni Tekanmu. tapi untuk kali ini lirik lagu Tak Enteni Tekanmu tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Tak Enteni Tekanmu berikut ini adalah lirik lagu Tak Enteni Tekanmu :


Tak enteni tekamu
Nganti lungsete atiku
Sabarku iki ra ono watese
Tekan kapan ngenteni slirane

Tak enteni tekamu
Setaun rong taun sewindu
Prasasat nganti rambut dadi putih
Sabar ngenteni slirane muleh


Senadyan ono kabar sing
Marai panas nang kuping
Kabare neng kono nduwe
Aku percoyo kowe...

Kabar kabar tak anggep angin
Marai awakku gering
Janjimu biyen tak ugemi
Kowe mesti bali

Tak enteni tekamu
Nganti lungsete atiku
Sabarku iki ra ono watese
Tekan kapan ngenteni slirane

Yo panggah sabar
aku ngenteni kowe
Ra gagas kabar kui mung jarene
Aku tetep setio
Tumekane teko
Sak jujure ngertio
atiku mung kanggo riko
Siji loro telu tekan wolu pitu
Setaun rong taun tekane sewindu
Pantang ku lari
Pantang menghianati
Janji tak ugemi kowe mesti bali

Tak enteni tekamu
Nganti lungsete atiku
Sabarku iki ra ono watese
Tekan kapan ngenteni slirane

Tak enteni tekamu
Setaun rong taun sewindu
Prasasat nganti rambut dadi putih
Sabar ngenteni slirane muleh...

Siji loro telu tekan wolu pitu
Setaun rong taun tekane sewindu
Pantang ku lari
Pantang menghianati
Janji tak ugemi kowe mesti bali

Senadyan ono kabar sing
Marai panas nang kuping
Kabare neng kono nduwe
Aku percoyo kowe...

Kabar kabar tak anggep angin
Marai awakku gering
Janjimu biyen tak ugemi
Kowe mesti bali

Tak enteni tekamu
Nganti lungsete atiku
Sabarku iki ra ono watese
Tekan kapan ngenteni slirane
Tak enteni mesti kowe bali...

No comments:

Post a Comment