Lirik Lagu Pesek Manis Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Pesek Manis Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Pesek Manis dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Pesek Manis berdasarkan task asli lagu Pesek Manis yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Pesek Manis tapi anda tidak hafal lirik lagu Pesek Manis jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Pesek Manis . tapi untuk kali ini lirik lagu Pesek Manis tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Pesek Manis berikut ini adalah lirik lagu Pesek Manis :


janjane ora pati ganteng
Nanging sliramu nggarai aku kangen
Nyawang esemmu...
Nyawang gagahmu...
Gawe atiku..,kangen sliramu

Senajan irungmu
Mbangir neng jero
Nanging sliramu agawe aku tresno
Nyawang netromu
Nyawang manismu
Prio bagus gelemo dadi bojoku


Bocah bagus seng tak tresnani
Opo kowe ono seng duweni
Tresno iki wes nyantol sliramu
Ojo gawe..,kuciwo atiku

Bocah manis seng adoh neng kono
Senajan pesek aku tetep tresno
Krungu suaramu
Neng ati lego
Opo meneh sesandingan nali tresno

Janjane ora pati ganteng
Nanging sliramu nggarai aku kangen
Nyawang esemmu...
Nyawang gagahmu...
Gawe atiku kangen sliramu...

Senajan irungmu
Mbangir neng jero
Nanging sliramu agawe aku tresno
Nyawang netromu
Nyawang manismu
Prio bagus gelemo dadi bojoku

Bocah bagus seng tak tresnani
Opo kowe ono seng duweni
Tresno iki wes nyantol sliramu
Ojo gawe..,kuciwo atiku

Bocah manis seng adoh neng kono
Senajan pesek aku tetep tresno
Krungu suaramu
Neng ati lego
Opo meneh sesandingan nali tresno

Bocah bagus seng tak tresnani
Opo kowe ono seng duweni
Tresno iki wes nyantol sliramu
Ojo gawe..,kuciwo atiku

Bocah manis seng adoh neng kono
Senajan pesek aku tetep tresno
Krungu suaramu
Neng ati lego
Opo meneh sesandingan nali tresno...

Post a Comment

0 Comments