Lirik Lagu Pager Ayu Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Pager Ayu Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Pager Ayu dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Pager Ayu berdasarkan task asli lagu Pager Ayu yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Pager Ayu tapi anda tidak hafal lirik lagu Pager Ayu jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Pager Ayu . tapi untuk kali ini lirik lagu Pager Ayu tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Pager Ayu berikut ini adalah lirik lagu Pager Ayu :


Sopo sing mangerteni
Lelakon tresno iki
Mbiyen tak anti anti
Tukule kembang wangi
Nanging kowe ora ngerti
Saiki wes kebacut
Ati iki kerajut
Wong liyo seng nduweni
Ati lan tresno iki
Telat telat, tresnomu kuwi


Neng opo udane lagi.. teko
Neng opo yen tresno lagi.. kondo
Mbiyen mbiyen tak enteni
Wohing tresno jroning atimu
Neng opo lagi saiki
Simpenen roso tresnomu kui
Rabakal biso aku ngimbangi
Nadyan ati iki kondo
Isih tresno marang sliramu
Nanging ora biso


Sopo sing mangerteni
Lelakon tresno iki
Mbiyen tak anti anti
Tukule kembang wangi
Nanging kowe ora ngerti
Saiki wes kebacut
Ati iki kerajut
Wong liyo seng nduweni
Ati lan tresno iki
Telat telat, tresnomu kuwi


Neng opo udane lagi.. teko
Neng opo yen tresno lagi.. kondo
Mbiyen mbiyen tak enteni
Wohing tresno jroning atimu
Neng opo lagi saiki
Simpenen roso tresnomu kui
Rabakal biso aku ngimbangi
Nadyan ati iki kondo
Isih tresno marang sliramu
Nanging ora biso
Nadyan ati iki kondo
Isih tresno marang sliramu
Nanging ora biso

Post a Comment

0 Comments