Friday, February 2, 2018

Lirik Lagu Pacarku cah ndeso Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Pacarku cah ndeso Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Pacarku cah ndeso dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Pacarku cah ndeso berdasarkan task asli lagu Pacarku cah ndeso yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Pacarku cah ndeso tapi anda tidak hafal lirik lagu Pacarku cah ndeso jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Pacarku cah ndeso . tapi untuk kali ini lirik lagu Pacarku cah ndeso tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Pacarku cah ndeso berikut ini adalah lirik lagu Pacarku cah ndeso :


Aku nduwéni pacar
omahe neng nde...so
Saben aku merono
Suguhane telo....

Tapi iki seng jenenge roso tresno
Ora mandang bondo lan dunyo...

Pacarku cah ndeso
Sing manggon ning njero dodo
Pacarku cah ndeso
Sing tak apeli merono
Pacarku cah ndeso
tak kangeni saben dino


Kuwi kuwi pacarku
pancen cah ndeso
Yo ora popo
bapak e sing jenengé p.joko

Sering maturi aku
Ati ati yen makaryo
Mbesok wés cukup umur
Gek ndang rabiyo
Mêngko sélak.... tuwo


Aku nduwéni pacar
omahe neng nde...so
Saben aku merono
Suguhane telo....

Tapi iki seng jenenge roso tresno
Ora mandang bondo lan dunyo...

Pacarku cah ndeso
Sing manggon ning njero dodo
Pacarku cah ndeso
Sing tak apeli merono
Pacarku cah ndeso
tak kangeni saben dino


Kuwi kuwi pacarku
pancen cah ndeso
Yo ora popo
bapak e sing jenengé p.joko

Sering maturi aku
Ati ati yen makaryo
Mbesok wés cukup umur
Gek ndang rabiyo
Mêngko sélak.... tuwo

No comments:

Post a Comment