Lirik Lagu Ngejur Ati Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Ngejur Ati Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Ngejur Ati dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Ngejur Ati berdasarkan task asli lagu Ngejur Ati yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Ngejur Ati tapi anda tidak hafal lirik lagu Ngejur Ati jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Ngejur Ati . tapi untuk kali ini lirik lagu Ngejur Ati tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Ngejur Ati berikut ini adalah lirik lagu Ngejur Ati :


Opo ra kelingan,
nalikane pamitan.
Pamit karo aku,
pamit karo anakmu.
Opo ra kelingan,
tangismu nang dadaku.
Ibarat dadi kedung,
ra keno ditewu.

Jebul lali.... marang janji....
Nalikane budhal nang luar negeri.
Jebul cidro.... marang tresno....
Sing wis tak jogo, nganti kowe teko.

Janjimu palsu,
ra keno digugu.
Tresnomu cidro,
ra keno dijogo.
Suwi suwi njleput,
Ajur dadi lembut.
Iso dadi bosok,
ngenteni ndok blorok.
Ra eling aku,
elingo anakmu.
Ben dino nangis,
nakokne kabarmu
Ora nduwe ati,
iso nganti lali
Jangan karena harta,
lupa segalanya.

Cukup semene...
tresnomu mung semene....
Sak uwise... kowe sugih....
nduwe sembarange....

Njaluk pisahan....
kowe njaluk pisahan...
Tego-tegone....
Kowe ngejur, ati dalam penantian..

Janjimu palsu,
ra keno digugu.
Tresnomu cidro,
ra keno dijogo.
Suwi suwi njleput,
Ajur dadi lembut.
Iso dadi bosok,
ngenteni ndok blorok.
Ra eling aku,
elingo anakmu.
Ben dino nangis,
nakokne kabarmu
Ora nduwe ati,
iso nganti lali
Jangan karena harta,
lupa segalanya.

Opo ra kelingan,
nalikane pamitan.
Pamit karo aku,
pamit karo anakmu.
Opo ra kelingan,
tangismu nang dadaku.
Ibarat dadi kedung,
ra keno ditewu.

Jebul lali.... marang janji....
Nalikane budhal nang luar negeri.
Jebul cidro.... marang tresno....
Sing wis tak jogo, nganti kowe teko.

Janjimu palsu,
ra keno digugu.
Tresnomu cidro,
ra keno dijogo.
Suwi suwi njleput,
Ajur dadi lembut.
Iso dadi bosok,
ngenteni ndok blorok.
Ra eling aku,
elingo anakmu.
Ben dino nangis,
nakokne kabarmu
Ora nduwe ati,
iso nganti lali
Jangan karena harta,
lupa segalanya.

Cukup semene...
tresnomu mung semene....
Sak uwise... kowe sugih....
nduwe sembarange....
Njaluk pisahan....
kowe njaluk pisahan...
Tego-tegone....
Kowe ngejur, ati dalam penantian..

Post a Comment

0 Comments