Lirik Lagu Lungiting Asmoro Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Lungiting Asmoro Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Lungiting dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Lungiting berdasarkan task asli lagu Lungiting yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Lungiting tapi anda tidak hafal lirik lagu Lungiting jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Lungiting . tapi untuk kali ini lirik lagu Lungiting tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Lungiting berikut ini adalah lirik lagu Lungiting :



Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadhung tresno neng sliramu
Duh wong ayu/bagus
Ra eleng dino lan wektu

Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Senadyan mung tansah anggadhang
Ati samar yen sliramu ra kelingan

Wong ayu/bagus tak anti anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe

Tegone atimu soyo gawe loro
iku ra prayogo
Aku ora bakal mundur
Aku or bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu

Ukurane tresno dudu bondho nanging
Lungiting asmoro,,,


Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadhung tresno neng sliramu
Duh wong ayu/bagus
Ra eleng dino lan wektu

Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Senadyan mung tansah anggadhang
Ati samar yen sliramu ra kelingan

Wong ayu/bagus tak anti anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe

Tegone atimu soyo gawe loro
iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur
Aku or bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu

Ukurane tresno dudu bondho nanging
Lungiting asmoro
Ukurane tresno dudu bondho nanging
Lungiting asmoro

Post a Comment

0 Comments