Friday, February 2, 2018

Lirik Lagu Leda Lede Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Leda Lede Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Leda Lede dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Leda Lede berdasarkan task asli lagu Leda Lede yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Leda Lede tapi anda tidak hafal lirik lagu Leda Lede jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Leda Lede . tapi untuk kali ini lirik lagu Leda Lede tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Leda Lede berikut ini adalah lirik lagu Leda Lede :


Biyen koe ngomong wes ra sudi
Saiki koe nuntut aku baLi
Opo koe pantes tak Langgati
Aku iseh wedi mbok Larani

Atiku iki wes kadung Loro
Wes dadi kebacut iLang roso
Tresnoku wes sudo
Ra koyo dek jaman smono
Atiku wes kanggo uwong Liyo

Leda Lede, Lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo koe
Aku biyen mbok siakke
Saiki manut daLane
Aku koe du jodone

Ora tak getuni ora tak tangisi
Lungamu nengendi aku ra nggoLeki
Wes kadung keLaran ati ora karuan
Wes bubrah kahanan rosoku uwes iLang

Wes LaLekke wae aku ora nggondeLi
Atiku mung siji rakuat yen mbaLeni
SaLahmu dewe biyen koe wes ngLarani
Ati Leda Lede saiki koe pengen aku baLi

Leda Lede, Lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo koe
Aku biyen mbok siakke
Saiki manut daLane
Aku koe du jodone


Atiku iki wes kadung Loro
Wes dadi kebacut iLang roso
Tresnoku wes sudo
Ra koyo dek jaman smono
Atiku wes kanggo uwong Liyo

Leda Lede, Lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo koe
Aku biyen mbok siakke
Saiki manut daLane
Aku koe du jodone

Leda Lede, Lungo teko sak penake
Sepurane, atiku wes du nggo koe
Aku biyen mbok siakke
Saiki manut daLane
Aku koe du jodone

No comments:

Post a Comment