Lirik Lagu Konco Kringetan Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Konco Kringetan Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Konco Kringetan dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Konco Kringetan berdasarkan task asli lagu Konco Kringetan yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Konco Kringetan tapi anda tidak hafal lirik lagu Konco Kringetan jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Konco Kringetan. tapi untuk kali ini lirik lagu Konco Kringetan tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Konco Kringetan berikut ini adalah lirik lagu Konco Kringetan :


Yang~ mbiyen piye janjine
Kowe ra bakal cidro
Marang sumpah setyomu~

Aku~ tansah angugemi
Senadyan loro ati
Kowe mblenjani janji~

Bibit awet aku nyawang kowe karo kancamu
Gegojekan naliko wayah bengi udan banyu
Demak demok teros dibacutke karo ciuman
Ngelus dodo ati iki mergo uwes kelaran

Durung tau aku ngrasakke
Loro sakdurunge
Mergo ati iki durung
Pernah ono sing duwe
Teko mbiyen nganti saiki
Aku tresno dirimu
Mugo biso dadi bojo sampe akhir uripku

Yang~ mbiyen piye janjine
Kowe ra bakal cidro
Marang sumpah setyomu~

Aku~ tansah angugemi
Senadyan Ioro ati
Kowe mblenjani janji~

Saikine ku wes ngerti
Kabeh opo to sebabe
Mergo gandeng aku ora pernah ono senenge
Seng tak jalok saiki
Wes cukup semene saja
Hubungan kita jangan pernah ada derita

Welingku siji ojo mung dadi
Konco kringetan
Yen tembe mburi kowe
Bakale dadi wong edan
Luweh becik aku mundur
Dadi jomblo sing keren
Wes, cukup sak mene, saiki Io gue end

Yang~ mbiyen piye janjine
Kowe ra bakal cidro
Marang sumpah setyomu~

Aku~ tansah angugemi
Senadyan Ioro ati
Kowe mblenjani janji~


Yang~ mbiyen piye janjine
Kowe ra bakal cidro
Marang sumpah setyomu~

Aku~ tansah angugemi
Senadyan Ioro ati
Kowe mblenjani janji~

Yang~ mbiyen piye janjine
Kowe ra bakal cidro
Marang sumpah setyomu~
Aku~ tansah angugemi
Senadyan Ioro ati
Kowe mblenjani janji~

Yang~ mbiyen piye janjine
Kowe ra bakal cidro
Marang sumpah setyomu~

Aku~ tansah angugemi
Senadyan loro ati
Kowe mblenjani janji
Jebul janjimu ora biso dipercoyo

Post a Comment

0 Comments