Lirik Lagu Pikir Keri Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Pikir Keri Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Pikir Keri dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Pikir Keri berdasarkan task asli lagu Pikir Keri yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Pikir Keri tapi anda tidak hafal lirik lagu Pikir Keri jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Pikir Keri. tapi untuk kali ini lirik lagu Pikir Keri tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Pikir Keri berikut ini adalah lirik lagu Pikir Keri :


Yen gelem tak jak rabi
Yen ragelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri..
Yen koe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan

Iki ati du parkiran
Maju mundur ra karuan
Iki ati du layangan
Tarik ulur sembarangan
Nangeng tresno iki
U-du es teh plastikan
Sing mbok cantelke
Lalu Engkau tinggalkan
Janjimu koyok mendung
Ditunggu ora udan
Tresnaku kesandung
aku jebul kapusan
Jodho bakal tekan
Ora bakal kijolan
Nek bejo yo mantenan
Nek ora tep syukuran
Pikir keri..
Pikir keri..
Ketimbang loro ati..
Yen geLem tak jak rabi
Yen ragelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri..
yen koe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan

Nek iki pancen dalane
Tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare
Koe kui sing njengkelke,
Abot Dirasakke ra kuat dibecakke,
Rasah dipikir, mbok mikir sing liane
Tresnoku sing gede, mbok PREK ne
Mbok golek liyane sing nompo opo anane
Mending nyicil motor podo" mumete
Nangeng ono hasile ketimbang mikir koe
Pikir keri..
Pikir keri..
Ketimbang loro ati..
Yen gelem tak jak rabi
Yen ragelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri..
yen koe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan
Yen gelem tak jak rabi
Yen ragelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri..
yen koe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan

Post a Comment

0 Comments