Wednesday, January 31, 2018

Lirik Lagu Ngenteni Janjimu Nella karisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Ngenteni Janjimu Nella karisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Ngenteni Janjimu dari Nella karisma mp3, lirik lagu Ngenteni Janjimu berdasarkan task asli lagu Ngenteni Janjimu yang dinyanyikan oleh Nella karisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Ngenteni Janjimu tapi anda tidak hafal lirik lagu Ngenteni Janjimu jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Ngenteni Janjimu . tapi untuk kali ini lirik lagu Ngenteni Janjimu tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Ngenteni Janjimu berikut ini adalah lirik lagu Ngenteni Janjimu :


Sing pungkasan ono ing kene
Sliramu lan aku
Naliko jejer sesandingan
Kok ucapke janjimu

Ndek semono aku ra ngiro
Sliramu pamit aku
Senajan kondo mung sedelok
Wis gawe bingung atiku


Nanging piye kuwi karepmu
Mberebes mili eluhku
Aku ra biso nggandoli
Marang keputusanmu

Kudu lilo ning ora biso
Mergo ke bacut tresno
Wis kadung njangget ono dodo
Yo wis dadi janji ati

Yo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok blenjani
Sing tak tunggu mung sliramu…..


Sing pungkasan ono ing kene
Sliramu lan aku
Naliko jejer sesandingan
Kok ucapke janjimu

Ndek semono aku ra ngiro
Sliramu pamit aku
Senajan kondo mung sedelok
Wis gawe bingung atiku


Nanging piye kuwi karepmu
Mberebes mili eluhku
Aku ra biso nggandoli
Marang keputusanmu

Kudu lilo ning ora biso
Mergo ke bacut tresno
Wis kadung njangget ono dodo
Yo wis dadi janji ati

Yo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok blenjani
Sing tak tunggu mung sliramu…..

Yo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok blenjani
Sing tak tunggu mung sliramu…..

No comments:

Post a Comment