Wednesday, January 31, 2018

Lirik Lagu Mundur Teratur Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Mundur Teratur Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Mundur Teratur dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Mundur Teratur berdasarkan task asli lagu Mundur Teratur yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Mundur Teratur tapi anda tidak hafal lirik lagu Mundur Teratur jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Mundur Teratur . tapi untuk kali ini lirik lagu Mundur Teratur tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Mundur Teratur berikut ini adalah lirik lagu Mundur Teratur :


Tego, ngopo kowe tego
Ninggal aku lungo
Karo tresno sing liyo
Gawe awakku,mundur teratur
Mergo tresnoku,saiki wis luntur

Opo kurang bukti
Tresno sing tak nduweni
Nganti janji setyomu
Saiki mbok mblenjani

Trimo aku sing ngalah
Timbang aku sing susah
Nuruti awakmu sing soyo
Suwe kakehan polah

Wajahmu pancen bagus
Bedo karo atimu
Kowe ninggalke aku
Gawe loro atiku

Amergo keno gudho
Karo tresno sing liyo
Sing luwih sugih bondo
Kowe tego ninggal lungo

Susahe nduwe bojo sing kakehan tuntutan
Njaluk iki njaluk iku kudu keturutan
Nek ra dituruti malah golek selingkuhan
Opo ora mikir gawe atiku kelaran

Nek kowe golek sing sugih
Aku trimo mundur
Nek kowe gelem sing luwih
Aku mundur teratur

Nek kowe golek sing gemati lan
Ngerteni awakmu
Aku ora mundur mergo sliramu wong bagus

Iki sing jenenge
Tresno kalah bondo
Wis entuk sing luwih
Aku mbok tinggal lungo

Aku pancen wong wadon
Sing ra nduwe opo-opo
Ra nduwe bondo
Nduwene mung tresno

Nanging aku isih nduwe
Roso tanggung jawab
Omonganku ra labil bedo
Karo sing waton manyak
Bedo karo bribikanmu
Jare nduwe mobil warisan
Eh jebule amung mobil rentalan

Tego ngopo kowe tego
Ninggal aku lungo
Karo tresno sing liyo
Gawe awakku,mundur teratur
Mergo tresnoku,saiki wis luntur

Opo kurang bukti
Tresno sing tak nduweni
Nganti janji setyomu
Saiki mbok mblenjani

Trimo aku sing ngalah
Timbang aku sing susah
Nuruti awakmu sing soyo
Suwe kakehan polah

Wajahmu pancen bagus
Bedo karo atimu
Kowe ninggalke aku
Gawe loro atiku

Amergo keno gudho
Karo tresno sing liyo
Sing luwih sugih bondo
Kowe tego ninggal lungo

Nasibe wong kere
Tresnoku tok prekke
Mergo kalah bondo
Aku tok tinggalke

Opo mung sakmono
Tresnoku nggo awakmu
Modal motor Fu
Aku mbok tinggal mlayu

Kowe pancen bagus
Tur rasah kembagus
Paitan lambe lunyu
Berlagak sok borju

Opo ora kelingan
Sak durunge pacaran
Wajahmu isih lugu
Ketok ndeso tenan

Tego,tego,tego
Kowe pancen tego
Opo ra ono
Harapan dinggo awakku
Tuk bisa memilikimu
Tuk bisa mencintaimu

Tego ngopo kowe tego
Ninggal aku lungo
karo tresno sing liyo
Gawe awakku,mundur teratur
Mergo tresnoku,saiki wis luntur

Opo kurang bukti
Tresno sing tak nduweni
Nganti janji setyomu
Saiki mbok mblenjani

Trimo aku sing ngalah
Timbang aku sing susah
Nuruti awakmu sing soyo
Suwe kakehan polah

Wajahmu pancen bagus
Bedo karo atimu
Kowe ninggalke aku
Gawe loro atiku

Amergo keno gudho
Karo tresno sing liyo
Sing luwih sugih bondo
Kowe tego ninggal lungo

Nasibe wong kere
Tresnoku tok prekke
Mergo kalah bondo
Aku tok tinggalke

Opo mung sakmono
Tresnoku nggo awakmu
Modal motor Fu
Aku mbok tinggal mlayu

Kowe pancen bagus
Tur rasah kembagus
Paitan lambe lunyu
Berlagak sok borju

Opo ora kelingan
Sak durunge pacaran
Wajahmu isih lugu
Ketok ndeso tenan

No comments:

Post a Comment