Wednesday, January 31, 2018

Lirik Lagu Kowe Lan Kenangan Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Kowe Lan Kenangan Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Kowe Lan Kenangan dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Kowe Lan Kenangan berdasarkan task asli lagu Kowe Lan Kenangan yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Kowe Lan Kenangan tapi anda tidak hafal lirik lagu Kowe Lan Kenangan jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Kowe Lan Kenangan . tapi untuk kali ini lirik lagu Kowe Lan Kenangan tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Kowe Lan Kenangan berikut ini adalah lirik lagu Kowe Lan Kenangan :


Ra biso lali…mung tansah kelingan…
Karo kowe sing tak tresno
Ninggalke kenangan…

Kabeh dadi impenku
Koyo biyen bareng mlaku
Nyambung katresnan iki
Mungkin kowe wis ra sudi

Terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal nemokke dalanmu…

Ngopo biyen kowe teko
Yen akhire arep lungo
Ngarepke balesan tresno
Nanging mung mbok sio-sio

Pancen lantip pikiranmu
Pancen luwes omonganmu
Nanging opo kabeh kuwi
Mung tok nggo nglarani aku…


Terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal nemokke dalanmu…

Mungkin wis dadi… Takdire gusti…
Biso nyawang kowe nanging
Tanpo biso nduweni

Kabeh dadi impenku
Koyo biyen bareng mlaku
Nyambung katresnan iki
Mungkin kowe wis ra sudi

Terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal nemokke dalanmu…

Ngopo biyen kowe teko
Yen akhire arep lungo
Ngarepke balesan tresno
Nanging mung mbok sio-sio

Pancen lantip pikiranmu
Pancen luwes omonganmu
Nanging opo kabeh kuwi
Mung tok nggo nglarani aku

Ngopo biyen kowe teko
Yen akhire arep lungo
Ngarepke balesan tresno
Nanging mung mbok sio-sio

Pancen lantip pikiranmu
Pancen luwes omonganmu
Nanging opo kabeh kuwi
Mung tok nggo nglarani aku

No comments:

Post a Comment