Wednesday, January 31, 2018

Lirik Lagu Jiwo Rogo Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Jiwo Rogo Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Jiwo Rogo dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Jiwo Rogo berdasarkan task asli lagu Jiwo Rogo yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Jiwo Rogo tapi anda tidak hafal lirik lagu Jiwo Rogo jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Jiwo Rogo . tapi untuk kali ini lirik lagu Jiwo Rogo tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Jiwo Rogo berikut ini adalah lirik lagu Jiwo Rogo :


Sak umpomo,aku kembang
Sliramu kang dadi gagang
Tak jaluk…ono ning atimu…
Tresnomu…ojo mabur ilang…

Tak suworo ning dodoku
Lewat gending roso kangenku…
Mugo kroso…ono njero atimu…
Ning kono tak ba…tin sli…ramu


Jiwo rogoku iki
Tak lilakne kanggo tresnomu
Tak ugemi njero ning uripku
Ra ono liyane kejobo sliramu

Jiwo rogoku iki
Tak lilakne kanggo sliramu
Selawase njero ning atiku
Mugo biso langgeng tresnoku


Sak umpomo,aku kembang
Sliramu kang dadi gagang
Tak jaluk…ono ning atimu…
Tresnomu…ojo mabur ilang…

Tak suworo,ning dodoku
Lewat gending roso kangenku…
Mugo kroso…ono njero atimu…
Ning kono tak ba…tin sli…ramu


Jiwo rogoku iki
Tak lilakne kanggo tresnomu
Tak ugemi njero ning uripku
Ra ono liyane kejobo sliramu…

Jiwo rogoku iki
Tak lilakne kanggo sliramu
Selawase njero ning atiku
Mugo biso langgeng tresnoku

Jiwo rogoku iki
Tak lilakne kanggo tresnomu
Tak ugemi njero ning uripku
Ra ono liyane kejobo sliramu…

Jiwo rogoku iki
Tak lilakne kanggo sliramu
Selawase njero ning atiku
Mugo biso langgeng tresnoku

No comments:

Post a Comment