Wednesday, January 31, 2018

Lirik Lagu Getun Masa Lalu Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Getun Masa Lalu Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Getun Masa Lalu dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Getun Masa Lalu berdasarkan task asli lagu Getun Masa Lalu yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma, mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Getun Masa Lalu tapi anda tidak hafal lirik lagu Getun Masa Lalu jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Getun Masa Lalu . tapi untuk kali ini lirik lagu Getun Masa Lalu tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Getun Masa Lalu berikut ini adalah lirik lagu Getun Masa Lalu :


Ketemu..,aku eroh sliramu
Sing saiki dadi masa laluku
Ser-seran rasane njero atiku
Ora nyongko sliramu mundak ayu

Rasane..aku getun tenanan
Medotke sliramu wektu pacaran
Kabeh mau..amergo jalaran
Ngepeti wedokan sing dadi cabutan

Saiki..,aku uwes ngerti
Yen sliramu ora bakal bali...
Saiki..,aku coba ngelalekno
Moga kowe iso seneng nggo wong liyo

Pancen aku tresno kowe
Sayangku mung karo kowe
Yo mung kowe sing neng ati
Susah seneng tekan mati

Ora bakal tak tinggalke
Njajal mbok titeni wae
Omonganku iki bener, mugo wae ora minger

Opo enenge awakmu, wes melengkapi uripku
Senajan kamu sangat lugu
Dandan wae yo ora tau

Opo maneh nganggo gincu
Ben gawe mlinir lambemu
Rupamu ancen polosan
Aku coba tetep krasan

Nanging kok godaan teko
Aku seneng ro wong liyo
Mergane bodimu nonjok
Bojoku tak tinggal lungo

Pancen atiku ra urus
kepincut obrakan gembus
Gawe aku mati alus, kowe saiki ra ngurus

Getun kuwi tibo mburi
Ora bakal tibo ngarep
Kabeh bajur tak lakoni
Senajan mbiyen ati ngarep

Getunku soyo tenanan
Yen aku nyawang dirimu
Sing mbiyen dadi bojoku
Saiki masa laluku...

Ketemu..,aku eroh sliramu
Sing saiki dadi masa laluku
Ser-seran rasane njero atiku
Ora nyongko sliramu mundak ayu

Rasane..aku getun tenanan
Medotke sliramu wektu pacaran
Kabeh mau..amergo jalaran
Ngepeti wedokan sing dadi cabutan

Saiki..,aku uwes ngerti
Yen sliramu ora bakal bali...
Saiki..,aku coba ngelalekno
Moga kowe iso seneng nggo wong liyo

Pancen kowe ayu tenan
Bedo pas mbiyen pacaran
Dulu ra mbejaji tenan
wajahmu sangat pas-pasan

Saiki kowe wes bedho
Gawe aku ngelus dodo
Mbiyen kok tak sio-sio
Nganti uripmu nelongso

Sempet ketemu neng dalan
Aku eruh kowe sliliran
Lha kok atiku ser-seran
nyawang kowe sing menawan

Saiki piye carane, aku oleh pin BBmne
Yen wes oleh njur tak invite
Mugo wae di-ACC

Lha dilalah di-ACC
Ora nyongko bungah tenan
Jebul malah gur di-DC
Yo tak tonpo kasuyatan

Mungkin kowe wes kelaran
Nganti kowe wegah tenan
Karo aku sing ra mutu
Arep bali nang awakmu

Saiki wis tak ikhlasno
kowe nduweke wong liyo
Aku yo mung iso pasrah
Tak jak balen kowe wegah

Yo wes ra sah tak pikirke
Timbang aku mumet ndase
Mending aku joget wae
Joget jadut sak penake

Ketemu..,aku eroh sliramu
Sing saiki dadi masa laluku
Ser-seran rasane njero atiku
Ora nyongko sliramu mundak ayu

Rasane..aku getun tenanan
Medotke sliramu wektu pacaran
Kabeh mau..amergo jalaran
Ngepeti wedokan sing dadi cabutan

Ketemu..,aku eroh sliramu
Sing saiki dadi masa laluku
Ser-seran rasane njero atiku
Ora nyongko sliramu mundak ayu

Rasane..aku getun tenanan
Medotke sliramu wektu pacaran
Kabeh mau..amergo jalaran
Ngepeti wedokan sing dadi cabutan

Saiki..,aku uwes ngerti
Yen sliramu ora bakal bali...
Saiki..,aku coba ngelalekno
Moga kowe iso seneng nggo wong liyo

No comments:

Post a Comment