Lirik Lagu Dewo Tresno Nella Kharisma Feat Cak Rul Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Dewo Tresno Nella Kharisma Feat Cak Rul Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Dewo Tresno dari Nella Kharisma Feat Cak Rul mp3, lirik lagu Dewo Tresno berdasarkan task asli lagu Dewo Tresno yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma Feat Cak Rul , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Dewo Tresno tapi anda tidak hafal lirik lagu Dewo Tresno jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Dewo Tresno . tapi untuk kali ini lirik lagu Dewo Tresno tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Dewo Tresno berikut ini adalah lirik lagu Dewo Tresno :


Wis kedangon...
Kulo ngenteni ndiko
Labuh tresno....
Nanging keloro-loro....
Ati iki..,soyo ora kuwat...
Aduh kang'mas..,opo kudu nekat...

(L)Aduh sayang..,aku cinta padamu
Ora ngiro yen wis kasep tekaku
Jebul kowe..,wis ono sing nduwe...
Aku bingung...,kok ngene dadine...


Mana janji dan sumpahmu wingi...
Kondo tresno..,sehidup semati...

Demi cinta..,pengin anduweni..
Sewu coro...,bakal tak lakoni..

Mung sawiji sing tansah tak ugemi
kudu sabar..,lan tlaten angenteni

Yen mangkono...,yo bareng ndedungo...
Anyenyuwun...,marang Dewo Tresno...


Wis kedangon...
Kulo ngenteni ndiko
Labuh tresno...
Nanging keloro-loro...
Ati iki..,soyo ora kuwat...
Aduh kang'mas..,opo kudu nekat...

Aduh sayang..,aku cinta padamu
Ora ngiro yen wis kasep tekaku
Jebul kowe..,wis ono sing nduwe...
Aku bingung...,kok ngene dadine...

Mana janji dan sumpahmu wingi...
Kondo tresno..,sehidup semati...

Demi cinta..,pengin anduweni..
Sewu coro...,bakal tak lakoni...

Mung sawiji sing tansah tak ugemi
kudu sabar..,lan tlaten angenteni

Yen mangkono...,yo bareng ndedungo...
Anyenyuwun...,marang Dewo Tresno...
Anyenyuwun...,marang Dewo Tresno...

Post a Comment

0 Comments