Lirik Lagu Bojo Simpenan Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Bojo Simpenan Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Bojo Simpenan dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Bojo Simpenan berdasarkan task asli lagu Bojo Simpenan yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu .. tapi anda tidak hafal lirik lagu Bojo Simpenan jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Bojo Simpenan . tapi untuk kali ini lirik lagu Bojo Simpenan tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Bojo Simpenan berikut ini adalah lirik lagu Bojo Simpenan :


Neng ngisor sorot
Rembulan ing wengi iki
Tak gantungke
Tresnoku kang tulus suci
Senajan aku dudu kang nomer siji
Roso ke ukir sak jeroning ati

Sampun lembah manah
Anggonku tresno ro Kowe
Susah seneng sek tak rasakke
Emboh piye akhire

Ngalah adi welas asih
Andum ati kroso gerih
Andhap asor ngempet tangis
Tresno iki ora pamrih

Semilir angin segoro nggugah atiku
Karang gedhe ing tengah laut nguatke aku
Tansah tak gujeng kenceng
Ra bakal tak uculke
Amergo sucining tresnoku
Namung kanggo Kowe

Hasil eluh kang netes
Sing dadi seksi loro lan cidro
Nanging gedhe asmoro
Tetep ora bakal aku lungo...

Madep mantep tresno
Mung Kanggo sliramu Kangmas
Ra bakal biso pindah ing ati liyo
Senajan aku mung bojo simpenanmu
Nanging atiku ora bakal mlayu…

Tak sungging esemanku
Saben ketemu Sliramu
Tak suntak kabeh isi kang ono ning atiku
Aku ngerti ora gampang
Yen dadi bojo simpenan
Namung pasrah lan mugo
Gusti paringi dalan

Ora peduli sepiro anggonku ngenteni
Sewu wulan sewu tahun bakal tak larungi
Mergo sampeyan kadung urip ono ning ati
Roso tetep jumenung
Nggo kowe tekan Ku mati

Hasil eluh kang netes
Sing Dadi seksi loro lan cidro
Nanging gedhe asmoro
Tetep ora bakal aku lungo…

Madep mantep tresno
Mung kanggo sliramu Kangmas
Ra bakal biso pindah ing ati liyo..
Senajan aku mung bojo simpenanmu
Nanging atiku ora bakal mlayu

Madep mantep tresno
Mung kanggo sliramu Kangmas
Ra bakal biso pindah ing ati liyo..
Senajan aku mung bojo simpenanmu
Nanging atiku ora bakal mlayu

Post a Comment

0 Comments