Wednesday, January 31, 2018

Lirik Lagu Alon Alon Wae Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Alon Alon Wae Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Alon Alon Wae dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Alon Alon Wae berdasarkan task asli lagu Alon Alon Wae yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Alon Alon Wae tapi anda tidak hafal lirik lagu Alon Alon Wae jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Alon Alon Wae . tapi untuk kali ini lirik lagu Alon Alon Wae tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Alon Alon Wae berikut ini adalah lirik lagu Alon Alon Wae :


kabur kangi~nan..
tresnomu mabur i~Lang..
semono tresnomu..
biyen tak gadang-gadang..

ngempet Loroku..
ra ngiro Kandas tresnoku..
mending aku seng Lungo..
aLon-aLon kowe tak Lalekno..

ibarat tresnoku gede
koyo ombak seng nabrak ka~rang
nanging atimu
koyo watu iku kasunyatan..

wes aLon-aLon wae..
tak Lalekne kabeh critomu..
wes tiwas Kejeron..
Loro ono njero atiku..

wes aLon-aLon wae..
tak Lalekne kabeh critomu..
wes tiwas Kejeron..
kadong kependem njero dodoku..

wes tak Lilakne
kabeh ben dadi kenangan
snadjan abot mergo sing tak gadang
jebul wes iLang

tiwas nambah kejeron
mergo aku keLangan
meding tak Lilakne
awakmu seng tak sayang
tresnomu ben ambyar iLang..


kabur kangi~nan..
tresnomu mabur i~Lang..
semono tresnomu..
biyen tak gadang-gadang..

ngempet Loroku..
ra ngiro Kandas tresnoku..
mending aku seng Lungo..
aLon-aLon kowe tak Lalekno..

ibarat tresnoku gede
koyo ombak seng nabrak ka~rang
nanging atimu
koyo watu iku kasunyatan..

wes aLon-aLon wae..
tak Lalekne kabeh critomu..
wes tiwas Kejeron..
Loro ono njero atiku..

wes aLon-aLon wae..
tak Lalekne kabeh critomu..
wes tiwas Kejeron..
kadong kependem njero dodoku..

wes tak Lilakne
kabeh ben dadi kenangan
snadjan abot mergo sing tak gadang
jebul wes iLang

tiwas nambah kejeron
mergo aku keLangan
meding tak Lilakne
awakmu seng tak sayang
tresnomu ben ambyar iLang..

No comments:

Post a Comment