Wednesday, January 31, 2018

Lirik Lagu Aku Mung Pelampiasan Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Aku Mung Pelampiasan Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Aku Mung Pelampiasan dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Aku Mung Pelampiasan berdasarkan task asli lagu Aku Mung Pelampiasan yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Aku Mung Pelampiasan tapi anda tidak hafal lirik lagu Aku Mung Pelampiasan jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Aku Mung Pelampiasan . tapi untuk kali ini lirik lagu Aku Mung Pelampiasan tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Aku Mung Pelampiasan berikut ini adalah lirik lagu Aku Mung Pelampiasan :


Wis sak bendinane aku ra biso turu
Mikir awakmu sak geleme ro aku
Wis sak bendinane ati nangis kelaran
Aku mung pelampiasan


Mbiyen pancen aku Percoyo ro omongmu
Kok soyo suwe aku kok malah dadi ragu
Dasare kowe pancen ora keno tak gugu
Tk wenehi tulus ati malah kok bales keju

Doremi dudu remi maen gaple
Tiwase tak enteni kok Malah kesel dewe
Atiku atimu ora biso menyatu
Mending tak tinggal goyang
Wes kono sak karepmu

Jare raiso urip tanpo awakku
Sampeyan ngapusi aku

Wis sak bendinane aku ra biso turu
Mikir awakmu sak geleme ro aku
Wis sak bendinane ati nangis kelaran
Aku mung pelampiasan

Pupus atiku layu harapan dadi semu
Ninggal janji ning ati
Mung tansah kok mblenjani
Wangi wangine kembang raono ning atiku
Mung kari siji aku kesel ro tumindakmu

Cukup kepiye maneh ben kowe iso mari
Obat jenuh awe menthol raiso ngobati
Amergo siji iki iki masalah ati
Dadi pelampiasan
Leh ngempet setengah mati

Jare raiso urip tanpo awakku
Sampeyan ngapusi aku

Wis sak bendinane aku ra biso turu
Mikir awakmu sak geleme ro aku
Wis sak bendinane ati nangis kelaran
Aku mung pelampiasan

Wis sak bendinane aku ra biso turu
Mikir awakmu sak geleme ro aku
Wis sak bendinane ati nangis kelaran
Aku mung pelampiasan

No comments:

Post a Comment