Wednesday, December 27, 2017

Lirik Lagu Tembang Kangen Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Tembang Kangen Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Tembang Kangen dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Tembang Kangen berdasarkan task asli lagu Tembang Kangen yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Tembang Kangen tapi anda tidak hafal lirik lagu Tembang Kangen jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Tembang Kangen . tapi untuk kali ini lirik lagu Tembang Kangen tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Tembang Kangen berikut ini adalah lirik lagu Tembang Kangen :


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes dadi saksi
nggonku nangis
Wong sing tak tresnani
tego ninggalake aku
Suwung jeroning uripku
yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah ndudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dadaku
Liwat tembang kangen
mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki
nandang wuyung rino wengi


Liwat tembang kangen aku titip tresno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kangen aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wis ra ngerti
Sak tenane aku
mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni baline endah
manise esemmu Liwat tembang
kangen iki wujud katresnanku


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes dadi saksi
nggonku nangis
Wong sing tak tresnani
tego ninggalake aku
Suwung jeroning uripku
yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah ndudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dadaku
Liwat tembang kangen
mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki
nandang wuyung rino wengi


Liwat tembang kangen aku titip tresno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kangen aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wis ra ngerti
Sak tenane aku
mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni baline endah
manise esemmu Liwat tembang
kangen iki wujud katresnanku

No comments:

Post a Comment