Wednesday, December 27, 2017

Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji Didi Kempot Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji Didi Kempot Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Tanjung Mas Ninggal Janji dari Didi Kempot mp3, lirik lagu Tanjung Mas Ninggal Janji berdasarkan task asli lagu Tanjung Mas Ninggal Janji yang dinyanyikan oleh Didi Kempot, mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Tanjung Mas Ninggal Janji tapi anda tidak hafal lirik lagu Tanjung Mas Ninggal Janji jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Tanjung Mas Ninggal Janji. tapi untuk kali ini lirik lagu Tanjung Mas Ninggal Janji tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Tanjung Mas Ninggal Janji berikut ini adalah lirik lagu Tanjung Mas Ninggal Janji :


Bebasan Koyo Ngenteni
Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati wooo...

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen... Kangen'e Atiku


Aku Sik Kelingan Naliko ing Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe


Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen... Kangen'e Atiku


Aku Sik Kelingan Naliko ing Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

No comments:

Post a Comment