Lirik Lagu Tangise Sarangan Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Tangise Sarangan Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Tangise Sarangan dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Tangise Sarangan berdasarkan task asli lagu Tangise Sarangan yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Tangise Sarangan tapi anda tidak hafal lirik lagu Tangise Sarangan jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Tangise Sarangan. tapi untuk kali ini lirik lagu Tangise Sarangan tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Tangise Sarangan berikut ini adalah lirik lagu Tangise Sarangan :


Sarangan kang dadi saksi
Nalikane Jaman Semono
Neng kono sliramu medot Janji
Ono pinggir Tlogo Aku Biso Opo
Kejobo Ngronto Ing Dodo
Ho,oo....Ho,oo

Tlogomu ibarate eluhku
Howo adem ibarat atiku
Asri panggonmu,rabiso nggambarke atiku
Seng tak roso perih neng dodo
Kudu lilo aku mok tinggalno

Lilo..aku ra lilo
Nanging piye maneh wes dalan Kuoso
Sarangan..dadi saksi tumetes eluhku
Neng pinggir tlogo tak culne sliramu
Piye..aku kudu piye
Yen uwes ngene seng dadi dalane
Mugo,,uripmu bahagio~ mulyo
Karo wong ayu seng dadi pilihanmu


Sarangan,,kang dadi saksi
Nalikane Jaman Semono
Neng kono sliramu medot Janji
Ono pinggir Tlogo Aku Biso Opo
Kejobo Ngronto ning Dodo
Ho,oo....Ho,oo

Tlogomu,,ibarate eluhku
Howo adem ibarat atiku
Asri panggonmu,rabiso nggambarke atiku
Seng tak roso perih neng dodo
Kudu lilo aku mok tinggalno

Lilo,,aku ra lilo
Nanging piye Maneh wes dalan Kuoso
Sarangan,,dadi saksi tumetes eluhku
Neng pinggir tlogo tak culne sliramu
Piye,,aku kudu piye
Yen uwes ngene seng dadi dalane
Mugo uripmu bahagio mulyo
Karo wong ayu seng dadi pilihanmu
Hoooo,,,, hoo,ooooo....

Lilo,,aku ra lilo
Nanging piye Maneh wes dalan kuoso
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
Neng pinggir tlogo tak culne sliramu
Piye aku kudu piye
Yen uwes ngene seng dadi dalane
Mugo uripmu bahagio mulyo
Karo wong ayu seng dadi pilihanmu
Karo wong ayu seng dadi pilihanmu
karo wong ayu seng dadi pilihanmu

Post a Comment

0 Comments