Thursday, December 21, 2017

Lirik Lagu Sayang Via Vallen, NDX AKA Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Sayang dari Via Vallen mp3, lirik lagu Sayang berdasarkan task asli lagu Sayang yang dinyanyikan oleh Via Vallen , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Sayang tapi anda tidak hafal lirik lagu Sayang jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Sayang . tapi untuk kali ini lirik lagu Sayang tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Sayang berikut ini adalah lirik lagu Sayang :


Sayang, opo kowe krungu jerite atiku,
mengharap engkau kembali.
Sayang, nganti memutih rambutku,
ra bakal luntur tresnoku.

Wis tak cobo ngelaleke jenengmu soko atiku,
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu.
Duko pujane ati nanging kowe ora ngerti,
kowe sik tak wanti-wanti,
malah jebul saiki.
Kowe mblenjani janji,
jare sehidup semati nanging opo bukti.
Kowe medot tresnoku demi wedokan liyo.

Yo wes ora popo insyaallah aku iso, lilo.
Meh sambat kalih sinten yen sampun mekaten,
Merana uripku.
Aku welasno Kangmas, aku mesakno aku.
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih.

Sayang, opo kowe krungu jerite atiku,
mengharap engkau kembali.
Sayang, nganti memutih rambutku,
ra bakal luntur tresnoku.

Hari demi hari uwis tak lewati,
yen pancen dalane kudu kuwat ati.
Ibaratke sego uwis dadi bubur,
nanging tresno iki ora bakal luntur.
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu,
ora ono liane sing iso dadi pengantimu.
Wis kanggo awak mu sing cocok neng atiku,

nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu.
Meh sambat kalih sinten yen sampun mekaten,
Merana uripku.
Aku welasno Kangmas, aku mesakno aku.
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih.

Sayang, opo kowe krungu jerite atiku,
mengharap engkau kembali.
Sayang, nganti memutih rambutku,
ra bakal luntur tresnoku.

Sayang opo krungu tangise atiku,
mengharap kowe bali nang jero ati iki.
Nganti rambutku putih tangis eluh dadi getih,
Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci.
Aku marang sliramu jok ragu ning atiku,
Aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati.
Mung kango sliramu cintamu tetap abadi,

selamanya sampai akhir hayat ini.
Meh sambat kalih sinten yen sampun mekaten,
Merana uripku.
Aku welasno Kangmas, aku mesakno aku.
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih.

Sayang, opo kowe krungu jerite atiku,
mengharap engkau kembali.
Sayang, nganti memutih rambutku,
ra bakal luntur tresnoku.

Percoyo opo bebojomu.
Cintamu kan tetap abadi.

No comments:

Post a Comment