Wednesday, December 27, 2017

Lirik Lagu Lungiting Asmoro Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Lungiting Asmoro Nella Kharisma Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Lungiting Asmoro dari Nella Kharisma mp3, lirik lagu Lungiting Asmoro berdasarkan task asli lagu Lungiting Asmoro yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Lungiting Asmoro tapi anda tidak hafal lirik lagu Lungiting Asmoro jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Lungiting Asmoro . tapi untuk kali ini lirik lagu Lungiting Asmoro tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Lungiting Asmoro berikut ini adalah lirik lagu Lungiting Asmoro:


Seprene nggonku ngenteni janji
janji prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu dhuh cah ayu
Ra eling dino lan wektu

Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong ayu tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae Aku tresno karo kowe
Tegane atimu soyo gawe loro
iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho Nanging
lungiting asmoro

Seprene nggonku ngenteni janji
janji prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu dhuh cah ayu
Ra eling dino lan wektu

Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong ayu tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae Aku tresno karo kowe
Tegane atimu soyo gawe loro
iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho Nanging
lungiting asmoro

No comments:

Post a Comment