Wednesday, December 27, 2017

Lirik Lagu Cidro Lilin Herlina Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Cidro Lilin Herlina Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Cidro dari Lilin Herlina mp3, lirik lagu Cidro berdasarkan task asli lagu Cidro yang dinyanyikan oleh Lilin Herlina , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Cidro tapi anda tidak hafal lirik lagu Cidro jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Cidro. tapi untuk kali ini lirik lagu Cidro tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Cidro berikut ini adalah lirik lagu Cidro :


Durung nganti garing
catu sing ning atiku
Tega – tegane sliramu
nambahi loro bathinku

Aku ora percoyo
nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging sih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro – loro
Ra bakal awakku iki
bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodho
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Aku ora percoyo
nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro – loro
Ra bakal awakku iki
bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodho
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

No comments:

Post a Comment