Tuesday, December 26, 2017

Lirik Lagu Bojoku galak via vallen Asli dan Lengkap Free Lyrics Song

Lirik Lagu Bojo galak via vallen Asli dan Lengkap Free Lyrics Song,Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu Bojo galak dari via vallen mp3, lirik lagu Bojo galak berdasarkan task asli lagu Bojo galak yang dinyanyikan oleh via vallen , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu Bojo galak tapi anda tidak hafal lirik lagu Bojo galak jika anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu Bojo galak . tapi untuk kali ini lirik lagu Bojo galak tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu Bojo galak berikut ini adalah lirik lagu Bojo galak :


Wes nasipe kudu koyo ngene
Ndue bojo kok ra tau ngepenakke
Seneng muring omongane sengak
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

Saben dino rasane ora karuan
Ngrasakke bojoku sing ora tau perhatian
Nanging piye meneh
atiku wes kadung tresno
Senajan batinku ngampet ono njero dodo

Reff:
Yowis ben nduwe bojo sing galak
Yowis ben sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene

Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora di olehke
Senengane nuduh dikira lungo ro liyane

Yen wes ngono aku ... mung biso meneng
Tak jelasno malah mung gawe koe sepaneng
Dimatamu iki aku ra tau bener
Kabeh mbok salahno
rumangsa wes paling pinter

Reff:
Yowis ben nduwe bojo sing galak
Yowis ben sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene ...

Rapp :
Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote ndue bojo sing galak
Nek ra keturutan
senegane mencak – mencak

Rasah di getuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati
slirahmu tetep ning ati
Di stel kendo wae tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku
pancen sing bagus dewe ...

Kuat dilakoni, nek ra
kuat di tinggal ngopi
Tetep cinta, senajan bojoku galak

Reff:
Yowis ben nduwe bojo sing galak
Yowis ben sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene ...

Yowis ben nduwe bojo sing galak
Yowis ben sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene ...

No comments:

Post a Comment