Tuesday, December 19, 2017

Lirik Lagu Banyu Langit Didi Kempot, Nella Kharisma, Via Vallen Task Asli dan Lengkap m

Selamat Malam Karena banyaknya request tentang lirik lagu terutama lagu  Banyu Langit dari Didi Kempot mp3, lirik lagu  Banyu Langit berdasarkan task asli lagu  Banyu Langit yang dinyanyikan oleh Didi Kempot , mungkin anda seorang penyanyi cover, penyanyi dangdut, penyanyi pop, atau anda seorang remaja yang sangat suka lagu ini yang ingin menyanyikan ulang lagu  Banyu Langit tapi anda tidak hafal lirik lagu  Banyu Langit jikan anda membaca postingan ini berati anda sedang tidak tersesat dalam mencari lirik lagu  Banyu Langit . tapi untuk kali ini lirik lagu  Banyu Langit tidak beserta kunci nada karena akan mengganggu jika kalian ingin menghafal dan menghayati lagu  Banyu Langit berikut ini adalah lirik lagu  Banyu Langit :



Suoro angin, angin sing ngreridu ati
Ngelingake Sliramu sing tak tresnani
Pengen nangis, Ngetokke eluh ning pipi
Suwe ra weruh Senajan mung ono ngimpi

Ngalemo...
Ngalem ning dadaku....
Tambanono roso kangen ning atiku
Ngalemo...
Ngalemo ning aku.....
Ben ra adem Kesiram udan ing dalu

Banyu langit sing ono Duwur kayangan
Watu gedhe Kalingan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran
Setyo janji,Seprene tansah kelingan

Ademe gunung mrapi purbo
Melu krungu swaramu Ngomongke opo
Ademe gunung mrapi purbo
Sing nang langgran Wonosari yogjokarto

Janjine...
Lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk Lungane ra nganti sore
Janjine...
Lungo ra nganti smene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan grimis Telesono klambi iki
Jroning dodo Ben ra gareng ngekep janji
Ora lamis Gedene gon ku nresnani
Nganti kapan, Aku ora biso lali

Ademe gunung merapi purbo...
Melu krungu suaramu ngomongke opo
Ademe gunung mrapi purbo
Seng neng langgran Wonosari yogyokarto..

Janjine...
lungane ra nganti suwe-suwe
Pamet esuk Lungane ra nganti sore
Janjine...
Lungo ra nganti smene suwene
Nganti kapan Tak enteni sak tekane...

No comments:

Post a Comment