Kumpulan Full Album Lagu Ayda Jebat Terbaru dan Terlengkap

Kumpulan Full Album Lagu Ayda Jebat Terbaru dan Terlengkap

Kumpulan Full Album Lagu Ayda Jebat Terbaru dan Terlengkap.Ayda Jebat merupakan penyanyi dan pelakon popular malaysia.nama asli Ayda Jebat yaitu Nur Suhada Binti Jebat. ia adalah seorang penyanyi atau pelakon yang populer di malaysia selepas membintangi drama rindu awak 200% bersama pelakon kocak Zull Ariffin.
Ayda Jebat pernah menjadi pelajar UITM dan menariknya ia memili wajah seperti pelakon cantik dari sabah yaitu Wawa Zainal.
 Ayda Jebat lahir di malaka tanggal 17 maret 1992 dan ia berumur 24 tahun-2016. ia merupakan anak sulung dari 4 beradik (3 perempuan dan 1 laki laki).
Di masa yang akan datang karier Ayda Jebat akan terus menyinar karena namanya kini sudah terkenal dan sangat populer di malaysia tetapi di negaqra jiran seperti singapura ,jiran dan indonesia juga sudah banyak yang mengenali beliau menerusi lakonan dan juga seni suara.kini ayda jebat sedang hangat di gosipkan sedang bercinta dengan radin dari Radio Era FM.ia pertama kali berjumpa dengan Radin semasa temubual dalam segmen top 40 era pada tahun 2015.

Berikut lagu terbaru ayda jebat sebagai berikut :

 Ayda Jebat Pencuri Hati mp3

                                            Prev Post ..... Next Post


No comments:

Post a Comment

Contact Us

Name

Email *

Message *

Back To Top